ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ EN | EL

ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ AVRA

Facebook
Στο λιμάνι της Ραφήνας, με μοναδική θέα στο Αιγαίο πέλαγος, το ξενοδοχείο ΑΥΡΑ λειτουργεί συνεχώς, όλο το χρόνο, εδώ  και 39 χρόνια. Το 2005 ανακαινίστηκε πλήρως και σήμερα ανήκει στην κατηγορία  4 * αστέρων.


Από το λιμάνι της Ραφήνας αναχωρούν πλοία για πολλά ελληνικά νησιά ανάμεσα στα οποία η Μύκονος, η Σύρος, η Τήνος, η Άνδρος, η Εύβοια κ.ά. Το ξενοδοχείο ΑΥΡΑ είναι γι’ αυτόν τον λόγο ιδανικό ορμητήριο για μια περιήγηση στα πανέμορφα Κυκλαδονήσια.

Η απόσταση με αυτοκίνητο από το κέντρο της Αθήνας καθώς και από το Διεθνές Αεροδρόμιο Αθηνών Ελευθέριος Βενιζέλος είναι μόλις 20 με 30 λεπτά της ώρας. Το ξενοδοχείο ΑΥΡΑ είναι εύκολα προσβάσιμο τόσο με λεωφορείο όσο και με ταξί.

Το ξενοδοχείο ΑΥΡΑ βρίσκεται σε απόσταση μόλις  9 χιλιομέτρων από το Εκθεσιακό Κέντρο EXPO Athens, 12 χιλιομέτρων απο το MEC Παιανίας και 22 χιλιομέτρων από το νέο Εκθεσιακό Κέντρο Athens METROPOLITAN Expo. Για τους εκθέτες, επισκέπτες καθώς και τους κατασκευαστές περιπτέρων των εκθέσεων, υπάρχουν ειδικές τιμές προσφοράς με την προϋπόθεση να αναφέρεται η συμμετοχή στην συγκεκριμένη έκθεση με όνομα και ημερομηνία.

Check-in:
 
  Staying for:   Adults:   Children:   Rooms:  
copyright 2009, Avra Hotel Rafina
Greek Ferries  DANAE Greek Travel Services Online